Antera logo

Peutertijd

Wil je even tijd maken om bewust met je (klein)kind bezig te zijn?
Kom dan zeker onze sessies peutertijd eens proberen. Deze lessen zijn speciaal op maat van peutertjes vanaf ongeveer 18 maanden, totdat ze naar school gaan. We mixen muziek,beweging, relaxatie en Sherborne tot een peutervriendelijk uurtje.
Ook papa's en opa's zijn zeker welkom!
De lessen duren 45 minuten en erna kan nog even rustig gebabbeld worden.

Elke les werken we rond een bepaald thema (dieren, kleuren, voertuigen,...) en zijn de spelletjes en muziek aangepast aan het thema. Er is ook super leuk materiaal waar we vanalles mee zullen doen: parachute, grote blokken, matten, hoepels,....
Aangezien de kindjes nog klein zijn, staat er niks "vast". Zijn er dingen die je kindje niet graag doet, of heeft het meer interesse in de spiegels die in de zaal hangen? Geen probleem, laat het dan rustig zijn gang gaan. Het belangrijkste is dat jullie een leuk moment hebben samen. Natuurlijk worden er oefeningen aangereikt en wanneer ik zie dat je kindje iets niet zo leuk vindt, zal ik zeker alternatieven aanbieden, maar lukt het echt niet of wil je kindje even rust, dan kan dat gewoon. Jullie pikken dan nadien wel weer in bij een volgend item.
Is je kindje ietsje jonger of ouder, maar zou je toch graag deelnemen? Geef ons dan gerust een seintje, dan bekijken we samen of je kindje zich goed zou kunnen voelen in de groep.