Handvaten om samen met je kind op weg te gaan

Handvaten om samen met je kind op weg te gaan

Handvaten om samen met je kind op weg te gaan

Nieuws

En nu ook al radio! :-o

Wát een dag.....

Vanmorgen om 7.15u toen mijn dochter naast me nog lag wakker te worden, besloot ik even mijn WhatsApp te checken ivm een afspraak vanochtend.
Ik had een berichtje van een onbekend Nederlands nummer, waarin iemand beweerde van de radio te zijn en me te willen bellen over een artikel in een Nederlandse krant.
Ik dacht eerst dat het een grap was, want ik wist helemaal niets van een artikel in een krant, buiten dan het artikel in HLN vorige week.
Maar er kwam directeen berichtje terug met een link naar het Algemeen Dagblad, waar tot mijn grote verbazing het artikel van vorige week was overgenomen.
Ik ben zelden zo snel wakker en op geweest!
He tgesprek zelf was vooral ludiek. Echt veel (goede) info kon ik helaas niet geven, maar het was wel tof om eens te doen.En wel goed dat mensen op een leuke manier met BZC konden kennismaken.Want dat is een van mijn missies: Ouders op de hoogte brengen van mogelijkheden en dan samen met hen gaan uitzoeken wat er bij hen past en wat niet.Het hele stuk kan je hier horen: https://www.538.nl/de-538-ochtendshow
Eerst helemaal naar beneden scrollen (dus niet klikken op de video bovenaan) en daar doorklikken naar 25 november. Het fragmentje start op 1u 54.

IK STA IN DE KRANT!!!!

yes, het is zo ver!

Een tweetal weken geleden deed ik een interview over mijn nieuwe BZC-traject en nu is het artikel eindelijk uit *vreugdedansje*
Er staan nog wat kleine foutjes in. En over de foto ben ik niet echt enthousiast.  Ik keek, zoals ik gewoon ben, naar "de baby", maar dat vond de fotograaf maar niets. Hij vond dat ik in de lens moest kijken. En dat vond ík dan weer niets.  En dat is er wel aan te zien :-D
Maar goed, over het algemeen ben ik wel heel content over het artikel.  :-)

Wil je graag het hele artikel lezen?  Klik dan hier.

gratis verkennen gesprek BZC


In november en december ligt de focus bij Antera op babyzindelijkheidscommunicatie!

Op dinsdag 23/11 geef ik een online infosessie. Hierin vertel ik je wat babyzindelijkheidscommunicatie nu exact is, hoe het werkt en krijg je praktische tips om te starten. Ideaal voor als je er nog niet zo bekend mee bent.


Op zondag 19/11 start ik met een klein groepje ouders een traject van 6 weken "start to BZC". Ideaal voor als je al overtuigd bent, maar graag praktisch begeleid wordt in de opstart.

Ben je nog zoekend in het hele BZC-landschap? Twijfel je of het iets voor jou is?  Of weet je niet wat er ideaal is voor jou: een infosessie, coaching, opvolgtraject of start to BZC?
De hele maand november én december kan je een gratis gesprek van ongeveer 30 minuten boeken waarin ik met jou bekijk of BZC effectief iets voor jullie is en wat er dan het best bij jullie past.

nieuwe samenwerking!

yes!!!! Eindelijk is het zo ver.
We krijgen stilaan zicht op wat meer versoepelingen en dus kan ik het dan eindelijk aankondingen:  Ik ga samenwerken met Frauke van Studio We-time.
Dat houdt in dat jullie vanaf juni (onder voorbehoud van versoepelingen) workshops kunnen volgen in Londerzeel/Malderen.
Misschien kennen jullie Frauke al, want in november deed ik een Facebook LIVE met haar over bewegen met baby's en peuters.  Heb je deze live gemist? Geen probleem, je kan hem hier herbekijken.
Hou de website goed in de gaten (of abonneer je op de nieuwsbrief), want binnenkort verschijnen de eerste data online.

INSTAGRAM

Wist je dat ik sinds kort ook op instagram te vinden bent?
Je kan me daar vinden onder antera_coaching

Kom je me eens bezoeken? :-)

Facebook live rond corona-proof eindejaarsrituelen met kinderen

Gisteren deed ik een super toffe Live met ritueelbegeleidster Veerle van Tranen en Kippenvel.

Ze gaf verschillende concrete tips voor leuke, betekenisvolle eindejaarsrituelen.

Live gemist?   Je kan hem hier herbekijken.


Nieuwe nieuwsbrief

Nieuwsbrief gemist? Klik dan snel hier: NIEUWSBRIEF


Nog meer nieuw :-)

En er is meer.... bovenop het individueel traject babygebaren bieden we nu ook een opvolgtraject aan voor wie de workshop reeds volgde, maar graag ondersteuning heeft voor een optimale start.

Het traject bestaat uit 3 sessies, die om de 2-3 weken ingepland worden en komt op €55
Je plant de sessies (elk 10 à 30 minuten) op eigen tempo en ik ondersteun jou met advies, tips, nieuwe gebaren etc.
De sessies gaan door via Zoom en/of mail op een moment dat het voor jou past.
Meer info via tessa@antera.be of via het contactformulierNIEUW NIEUW NIEUW

Vanaf nu bieden we een individueel online traject babygebaren aan.

Voordelen:
Het is volledig privé, dus alle tijd voor jouw vragen en jouw specifieke situatie. Je plant de sessie dus ook op de momenten die voor jou goed passen: 's avonds, overdag, in het weekend,.... alles kan.

Elke sessie duurt maar 30 à 40 minuten, dus makkelijk in te plannen tijdens een middagpauze, een verloren moment tussen twee afspraken, etc.
Je kan kiezen uit een basistraject (2 sessies, €35) of een XL-traject (basis + opvolging, 6 sessies, €60)
Meer info via het contactformulier of mail (tessa@antera.be)
Nieuwsflitsen, heet van de naald - Posts | Facebook

Maandagavond gaf ik voor het eerst een workshop via Zoom. Raar, want het is veel moeilijker om de lichaamstaal van de deelnemers af te lezen. En iedereen zat natuurlijk met de baby/andere kinderen thuis, dus helemaal anders dan anders.

Wat was ik blij om dan gisteren dit mailtje in mijn postvak te vinden:

Hallo Tessa
Ik vond het heel interessant. Ik zie er mij nu een beginnen aan.
Denk dat ik wel eens op zoek ga om voor mezelf een poster te maken met de gebaren waar we mee starten.
Voor mij was het wel vermoeiend om te volgen met babylief er de hele tijd bij maar jouw uitleg was zeer duidelijk.

Groetjes

E.

Meer berichten

© 2020 Alle rechten voorbehouden Radiation Duck