Handvaten om samen met je kind op weg te gaan

Handvaten om samen met je kind op weg te gaan

Handvaten om samen met je kind op weg te gaan

Nieuws

En nu ook al radio! :-o

Wát een dag.....

Vanmorgen om 7.15u toen mijn dochter naast me nog lag wakker te worden, besloot ik even mijn WhatsApp te checken ivm een afspraak vanochtend.
Ik had een berichtje van een onbekend Nederlands nummer, waarin iemand beweerde van de radio te zijn en me te willen bellen over een artikel in een Nederlandse krant.
Ik dacht eerst dat het een grap was, want ik wist helemaal niets van een artikel in een krant, buiten dan het artikel in HLN vorige week.
Maar er kwam directeen berichtje terug met een link naar het Algemeen Dagblad, waar tot mijn grote verbazing het artikel van vorige week was overgenomen.
Ik ben zelden zo snel wakker en op geweest!
He tgesprek zelf was vooral ludiek. Echt veel (goede) info kon ik helaas niet geven, maar het was wel tof om eens te doen.En wel goed dat mensen op een leuke manier met BZC konden kennismaken.Want dat is een van mijn missies: Ouders op de hoogte brengen van mogelijkheden en dan samen met hen gaan uitzoeken wat er bij hen past en wat niet.Het hele stuk kan je hier horen: https://www.538.nl/de-538-ochtendshow
Eerst helemaal naar beneden scrollen (dus niet klikken op de video bovenaan) en daar doorklikken naar 25 november. Het fragmentje start op 1u 54.

© 2020 Alle rechten voorbehouden Radiation Duck